Privátny grantový konzultant

Hľadáte granty a dotácie pre vaše podnikanie a potrebujete niekoho, kto vie ako na to?

Vďaka službe privátny konzultant získate kolegu, ktorý nepotrebuje miesto vo vašej kancelárii, no prinesie vám pridanú hodnotu. Vie, ktoré dotácie sú pre vašu spoločnosť vhodné a ako ich získať. V téme grantov a eurofondov je doma. Spracuje stratégiu čerpania grantov pre vašu spoločnosť, nájde vhodné výzvy a vypracuje kompletnú projektovú žiadosť.

Mám záujem o cenovú ponuku

Prečo privátny konzultant?

Ušetrí vám peniaze ročné náklady na zamestnanca, ktorý vám bude hľadať zdroje financovania sú niekoľko násobne vyššie ako ročný poplatok za túto službu. Privátny grantový konzultant má navyše roky skúseností, ktoré žiadateľom zväčša chýbajú. Spracoval množstvo žiadostí s vysokou úspešnosťou.

Šetrí váš čas – podnikatelia majú k dispozícii množstvo grantov a dotácií. V blízkej dobe ich bude ešte oveľa viac. Nájsť a prečítať všetky grantové výzvy vyžaduje veľa času. S privátnym konzultantom tento čas ušetríte a môžete ho venovať rozvoju či riadeniu vašej organizácie.

Posunie vás vpred – hlavným cieľom privátneho konzultanta je pomôcť vám získať granty a dotácie. Tie môžu byť dôležitým impulzom v rozvoji vašej spoločnosti. Z grantov môžete podporiť napríklad inovácie vašich služieb, nové stroje pre vašu výrobu, či vývoj nového produktu, na ktorom pracujete.

 

Prečo práve teraz?

V najbližších rokoch bude mať Slovensko k dispozícii obrovský balík peňazí v podobe grantov a dotácií. V programovom období 2021 – 2027 budú jedným z dôležitých príjemcov podpory malé a stredné podniky. Výzvy budú zameraná najmä na oblasť inovácií, digitalizácie a zelené témy. Okrem 13 miliárd z eurofondov príde na Slovensko aj viac než 6 miliárd eur z Plánu obnovy. K tomu všetkému treba v najbližších 3 rokoch vyčerpať vyše 8 miliárd z predošlého obdobia.

Nenechajte si ujsť príležitosť a získajte granty pre váš biznis!

Zdroje grantov a dotácií (2021 - 2029)

Podpora z eurofondov (2021 - 2027)

*informácie o predpokladanom objeme financií sú založené na oficiálnych zdrojoch Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.

Všetky práva vyhradené © 2024 GrantExpert.sk