Rozhodujete sa ako ďalej s firmou v čase pandémie COVID-19? Podelíme sa s vami o naše skúsenosti a cenné rady.

Veľa firiem a podnikateľov momentálne prežíva ťažké chvíle a ich budúcnosť je neistá. Pre mnohé firmy je to však obdobie, ktoré môžu reálne prekonať. Musia však zabrať a dobre premyslieť svoje nové fungovanie. Či už dočasné krízové, alebo aj to po-krízové. Pravdepodobne už nič nebude tak, ako predtým. V tomto náročnom období sme pripravení ponúknuť vám pomocnú ruku.

S čím Vám vieme poradiť?

Sme si vedomí, že ku každej situácii treba pristupovať individuálne a rady musia byť ušité na mieru. Preto si v prvom kroku vypočujeme vašu situáciu. Počas konzultácie zhodnotíme váš konkrétny prípad a spolu s vami prejdeme kroky ako lepšie zvládať realitu, ktorej momentálne čelíte.

Myslíme si, že každý odborný poznatok a názor, ktorý môže napomôcť majiteľom firiem a podnikateľom v procese rozhodovania je žiaduci a vítaný. O to viac, ak tento názor zaznie rýchlo a je kompetentný. Presne o tom by mala byť konzultácia s jedným z našich biznis konzultantov.

Ako prebieha konzultácia?

Po objednaní a zaplatení služby Vás budeme kontaktovať, zistíme Vaše potreby a dohodneme presný čas konzultácie. Následne, v závislosti od Vašej požiadavky pre Vás vyberieme najvhodnejšieho konzultanta, ktorý Vás v dohodnutom čase kontaktuje telefonicky alebo online formou.

Ak si riešenie vašej situácie vyžaduje väčší rozsah (napr. prepočítanie alternatív, kalkulácia potenciálnych úspor, kalkulácia cash flow, a podobne), prosím kontaktujte nás ahoj@grantexpert.sk

Po upresnení potrieb Vám pripravíme individuálnu ponuku.

Koľko stojí konzultácia?

Štandardný rozsah konzultácie je 60 minút pri telefonickej alebo skype konzultácii a jej cena je 100 € s DPH.

Všetky práva vyhradené © 2024 GrantExpert.sk