Nová verzia portálu Grantexpert.sk je v prevádzke

Vážení záujemcovia o granty, v prvom februárovom týždni sme uviedli do prevádzky novú verziu portálu GrantExpert.sk. Ide o najkomplexnejšiu databázu grantových a dotačných zdrojov. Nejde pritom len o zdroje z eurofondov. V ponuke nájdete aj informácie o podpore z Finančného mechanizmu EHP a Nórskych fondov, firemných nadácií, medzinárodných nadácií a podporných programov.

Priebežne dopĺňame aj informácie o možnostiach podpory z lokálnych grantových programov, zameraných na rôzne sektory alebo konkrétne mestá a oblasti Slovenska.

Výhodou portálu Grantexpert.sk je okrem toho možnosť priameho preverenia vami plánovaných projektových zámerov odborníkmi a celá škála doplnkových služieb. Okrem notifikácií o vyhlásených výzvach a zmenách v ich termínoch a ďalších parametroch je to napríklad možnosť objednať si Konzultáciu s Grantexpertom, ktorý s vami prejde vaše projektové zámery. Následne pre vás pripraví kompletný prehľad všetkých vhodných dotačných zdrojov, ktoré sú aktuálne k dispozícii, alebo plánované v budúcnosti.

Aby sme vám mohli poskytovať čo najaktuálnejšie informácie a pridávať ďalšie a informácie o dotačných zdrojoch a spôsoboch ich čerpania, rozhodli sme sa pristúpiť k spoplatneniu prístupu. Mnohé zo spomínaných služieb budú zahrnuté v balíčkoch, ktoré začínajú už od 2,90 € mesačne až po ročné predplatné na úrovni 99,90 € za rok. K dispozícii budú aj vzorové projekty na portáli, e-booky, alebo napríklad sprostredkovanie zápisu do Registra partnerov verejného sektora.

  • Ponuku a porovnanie balíčkov nájdete priamo na titulnej stránke portálu grantexpert.sk.

Ak si neprajete väčšiu formu podpory zo strany GrantExpert.sk a prístup k detailným informáciám o grantoch, v rámci balíčku FREE môžete aj naďalej využívať služby portálu zdarma. Zároveň si budete môcť zadať jeden projektový zámer pre vami vybraný grant a začať prípravu žiadosti o granty online.

Veríme, že využijete komplexnú databázu grantov a nové služby portálu GrantExpert.sk a tešíme sa na spoluprácu.

Tamás Szőke

zakladateľ portálu Grantexpert.sk


ĎALŠIE NOVINKY | Grantexpert.sk

ARCHÍV WEBINÁROV

Chceli by ste mať k dispozícii kompletný archív webinárov?

AKTUÁLNE VÝZVY | Grantexpert.sk

AKTUÁLNE VÝZVY

Radi vám pomôžeme získať financie pre vaše projekty.

ŠKOLENIA A WEBINÁRE | Grantexpert.sk

ŠKOLENIA A WEBINÁRE

Zorientujte sa vo svete eurofondov a iných grantov.

Všetky práva vyhradené © 2024 GrantExpert.sk