Ďakujeme, že využívate služby nášho portálu. Pre túto emailovú adresu už boli notifikácie aktivované.

Veríme, že ste so službou sledovania výziev spokojný, ak by vás predsa len raz omrzela, dajte nám vedieť na ahoj@grantexpert.sk a my vám ju zrušíme.

Tím GrantExpert

Späť na hlavnú stránku

Dávame vám do pozornosti aj tieto služby GrantExpert.sk

Konzultácia

Chcete sa zorientovať v dostupných grantoch a dotáciách? Zaujíma vás či a ako sa dá finančne podporiť váš projektový nápad? Potrebujete informáciu čo všetko je nutné pre vypracovanie žiadosti o dotáciu? Využite konzultáciu s jedným z GrantExpertov.

Školenia

V našej ponuke nájdete pravidelné školenia o najnovších grantových výzvach,  školenia pre konkrétnu skupinu žiadateľov o granty (napr. samosprávy), priblížime vám  fungovanie otvorených dát ITMS 2014+ a ich využitie…

Posúdenie nápadu

Zaregistrujte svoj projektový nápad a GrantExpert vám pomôže vybrať vhodnú výzvu, poskytne odporúčania, upozorní vás na kritické miesta a prevedie vás procesom získania grantu. GrantExpert vám zjednoduší cestu finančnej pomoci.

Balíky predplatného

Zistite všetko o aktuálnych výzvach do pár minút, odomknite si detaily jednotlivých výziev, získajte konzultačnú podporu v rámci predplatného, novinky a informácie zo sveta grantov vo forme videí. To všetko vo vylepšených balíkoch služieb.

Všetky práva vyhradené © 2024 GrantExpert.sk